Home Features Tesla forsøgte at skjule tusindvis af klager fra chauffører

Tesla forsøgte at skjule tusindvis af klager fra chauffører

Den tyske publikation Handelsblatt har fået adgang til 100 GB filer med Teslas proprietære information, hvis ægthed blev bekræftet af Institute for Secure Information Technology fra Fraunhofer Society. Dataene indeholder næsten 4.000 førerklager, 1.000 ulykkesrapporter, 3.000 registreringer af førerens bekymringer om sikkerheden af ​​køreassistentsystemet.

Klager i de lækkede oplysninger kom fra 2015 til marts 2022, de fleste af dem om hændelser i USA såvel som i Asien og Europa. Handelsblatt kontaktede nogle kunder, og de bekræftede de lækkede oplysninger.

Tesla forsøger at skjule information. For eksempel bør virksomhedens medarbejdere kun svare verbalt, de må ikke indsætte data fra rapporten i nogen korrespondance. Desuden bør medarbejdere ikke videregive data om køretøjet uden særlig tilladelse.

Tesla forsøgte at forhindre offentliggørelse ved at true Handelsblatt med sagsanlæg. Redaktionen vurderede dog, at videregivelsen af ​​oplysninger er i overensstemmelse med EU-retten.

Emmahttps://noa-noa.dk
Emma er en erfaren journalist med en uovertruffen passion for historiefortælling. Med sine skarpe redaktionelle evner og evne til at identificere overbevisende nyhedsvinkler sikrer hun, at Noa-Noa.dk leverer præcist, engagerende og tidssvarende nyhedsindhold til sine læsere.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here