Home Health Med hensyn til træning: Giv ikke op!

Med hensyn til træning: Giv ikke op!

Tips til at motivere dig til at fortsætte med at træne

Når det kommer til træning, vil variation, lidt disciplin og realistiske mål virkelig hjælpe dig med at komme i form. Husk at “Rom blev ikke bygget på en dag”. Læs videre for inspiration.

Efter al den overskydende mad og kalorier, som næsten alle af os indtager i december, gør mange mennesker det til et punkt at passe bedre på deres helbred i januar. Denne nye bevidsthed omfatter normalt vægttab og mere motion. Ifølge en lille undersøgelse foretaget ved University of Scranton i Pennsylvania har omkring en tredjedel af dem, der laver nytårsforsætter, vægttab som deres primære mål, mens det for 15 procent er det vigtigste at starte en eller anden form for træningsprogram.

Er du tilfældigvis i den gruppe? Bliv ikke afskrækket af at tro, at du har prøvet andre år uden stor succes. Her hos Vida y Salud vil vi gerne hjælpe dig. Måske er løsningen at søge inspiration fra de mest populære former for træningsrutiner, disciplinere dig selv lidt mere og sætte dig gennemførlige og realistiske mål. Giv ikke op!

Hvis ideen om at fortsætte den træningsrutine, du har lavet, ikke inspirerer dig, eller hvis du ikke har gjort noget, foreslår vi følgende:

  • Prøv noget nyt og sjovt , som en Zumba-time , uden at gå længere. Tilhængere af denne metode, som kombinerer musik, dans og motion, har været stigende siden 2013, og fremdriften forventes at fortsætte i 2017. Hvis du ikke kan tilmelde dig en rettet undervisning i et fitnesscenter, kan du købe en DVD og følg trinene og koreografien hjemmefra.
  • Til baren, tak . Men ikke i baren, men i fitnesscentre, der tilbyder undervisning inspireret af øvelser udført af balletdansere. Målet er at opnå mere fleksible og faste kroppe med elegancen af ​​professionelle danseres bevægelser. Sidste år viste denne tendens en stigning på næsten 50 procent og vil højst sandsynligt stige yderligere i 2017. Inspirerer denne mulighed dig?
  • Teknologien følger dine trin . Og det tæller dem også! Enheder som Apple Watch  eller Fitbit og apps forbundet med træning var en af ​​de mest populære trends i de sidste 2 år, med tusinder og atter tusinder forbundet med apps som  Jawbone Up, Runkeeper, MapMyFitness og Strava . Ud over at holde styr på dine aktiviteter, vil de minde dig om at komme i gang. En fordel, hvis motivation og/eller disciplin ikke er din styrke.
  • Skru op for intensiteten!Højintensiv intervaltræning giver hurtige resultater, forbrænder flere kalorier og giver mere fleksibilitet end andre træningsformer. Måske var det derfor, at antallet af personer, der valgte denne form for motion, steg med næsten 20 procent sidste år. Prøv det i 2017.
  • Klassikeren virker stadig .  Løb, cykling (inklusive stationære ogspinning klasser ) forbliver blandt de mest brugte og gennemprøvede måder at komme og holde sig i form på. Hvis du foretrækker de mere traditionelle metoder, så er disse muligheder noget for dig.

Uanset hvilken metode du vælger, skal du huske, at vedholdenhed og vedholdenhed er det, der vil føre dig til succes. Det nytter ikke noget at prøve dit hårdeste den ene dag og give op den næste, fordi du prøvede for hårdt den dag. Omkring tyve til tredive minutter om dagen, fem dage om ugen, er et gennemførligt mål og et, der vil give dig mulighed for at nå dine mål hurtigere.

Afhængigt af hvad du vælger at gøre, kan nogle rutiner kræve, at du lærer bevægelserne med vejledning eller supervision af en professionel for at undgå skader. Og husk at varme op og strække før og efter din træningsrutine.

Ledsager din nye træningsrutine med en sund kost (næringsrig mad), afbalanceret (varieret) og vær opmærksom på portionernes størrelse. På den måde kan du se de ændringer, du ønsker i din krop. Derudover vil du føle dig bedre, stærkere og mere afslappet, og du vil endda sove meget bedre, blandt andre fordele . Jeg ønsker dig meget succes. Det vigtige er, at du ikke giver op, hvis du fortsætter med en træningsplan, vil fordelene for dit helbred stige over tid.

Emmahttps://noa-noa.dk
Emma er en erfaren journalist med en uovertruffen passion for historiefortælling. Med sine skarpe redaktionelle evner og evne til at identificere overbevisende nyhedsvinkler sikrer hun, at Noa-Noa.dk leverer præcist, engagerende og tidssvarende nyhedsindhold til sine læsere.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here