Home Business Konfiskation er reel: hundreder af millioner af rubler blev arresteret på Blinovskayas...

Konfiskation er reel: hundreder af millioner af rubler blev arresteret på Blinovskayas konti

Retshåndhævere arresterede yderligere 136 bankkonti tilhørende Elena Blinovskaya og hendes mand: hundreder af millioner af rubler er gemt på dem. “Maratonernes dronning” kan ikke længere slippe af sted med en simpel betaling af gælden, sagde advokat Vadim Bagaturia i en samtale med “Selskabet”. Sagen involverer artikel 174, som giver mulighed for konfiskation af midler, så de vil sandsynligvis forblive indefrosset indtil domsafsigelsen. Hvor hårdt kan det være – i “Selskabets” materiale.

Ny arrestation

På konti fra Elena Blinovskaya , anklaget for skatteunddragelse, blev flere hundrede millioner rubler arresteret. Vi taler om konti i Tinkoff Bank, Sberbank, VTB, Alfa-Bank, Raiffeisenbank og mange andre, fortalte en retshåndhævende kilde til TASS .

I alt, som en del af efterforskningen af ​​straffesagen mod Blinovskaya, identificerede og arresterede retshåndhævere 136 bankkonti tilhørende bloggeren og hendes mand, specificerede agenturets samtalepartner. Midler på dem opbevares i forskellige valutaer. I Presnensky-domstolen i Moskva blev en sådan midlertidig foranstaltning kaldt lovlig.

Tidligere sagde Storbritannien, at “maratonernes dronning” kun betalte 10 af de 918 millioner rubler i ubetalte skatter. Lederen af ​​Sledkom i Den Russiske Føderation, Alexander Bastrykin, beskrev dette beløb som “mindre”.

En straffesag er blevet indledt mod Blinovskaya, hun er anklaget i henhold til to artikler – Del 2 af Art. 198, afsnit “b” i Den Russiske Føderations straffelov (“Skatteunddragelse i særlig stor skala”) og del 4 i art. 174.1 i Den Russiske Føderations straffelov (“Legalisering af midler erhvervet med kriminelle midler i særlig stor skala”). Efterforskere betragter Blinovskayas kone som en medskyldig. Forinden blev deres konti i fem banker anholdt.

At betale restancen er halvdelen af ​​kampen

“Sandsynligvis har efterforskerne indsamlet oplysninger hele denne tid,” foreslog advokat Vadim Bagaturia i en samtale med “Selskabet” . “Først arresterede de de mest åbenlyse beretninger, og nu har de gjort yderligere arbejde og fundet ud af, hvad og hvor der er mere.”

Ifølge Bagaturia kan blokering og arrestation af alle konti skabe vanskeligheder for Blinovskaya med tilbagebetalingen af ​​det beløb, der tilskrives hende, hvortil der snart vil blive tilføjet sanktioner.

Det faktum, at “maratonernes dronning” er sigtet for legalisering i henhold til straffelovens artikel 174, skaber også vanskeligheder med tilbagebetalingen af ​​midler til bloggeren, siger Bagaturia. ”At betale restskat er kun halvdelen af ​​kampen. I dette tilfælde, efter at sagen er afsluttet, fjerner efterforskningen anholdelsen fra regnskabet. Men vi har også artikel 174, hvorefter midler er genstand for konfiskation, og den er ikke genstand for opsigelse. Nogle ting vil gå til retten. Og han forlænger som regel foreløbige forholdsregler, og alt dette varer indtil dommen,” forklarer advokaten. Derfor vil processen under alle omstændigheder ikke være hurtig, og Blinovskaya kan så sandelig ende med at miste sine millioner, erkender han.

I tilfælde af en blogger kan formildende omstændigheder virke – det faktum, at straffesagen blev åbnet for første gang, positive egenskaber, tilstedeværelsen af ​​børn, hævder Bagaturia. »Et andet spørgsmål er, at der er tale om en alvorlig forbrydelse, og i dette tilfælde gælder reglen ikke, hvorefter de ikke giver en reel termin,« fastslår advokaten.

Men taget i betragtning, at Blinovskaya og hendes mand nu er i husarrest, kan denne periode senere regnes som afsoning, forklarer han. Og da sådanne sager ikke behandles for hurtigt, kan ægtefællerne efter halvandet til to år få en dom og løslades umiddelbart efter, at den er afsagt.

Hvordan “moderen” til infobusinessmænd tjente sin formue – i materialet fra “Company”.

Emmahttps://noa-noa.dk
Emma er en erfaren journalist med en uovertruffen passion for historiefortælling. Med sine skarpe redaktionelle evner og evne til at identificere overbevisende nyhedsvinkler sikrer hun, at Noa-Noa.dk leverer præcist, engagerende og tidssvarende nyhedsindhold til sine læsere.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here