Home Technology Den brasilianske rumfartsgigant har til formål at gøre drømmen om flyvende biler...

Den brasilianske rumfartsgigant har til formål at gøre drømmen om flyvende biler til virkelighed

Den brasilianske rumfartsgigant Embraer er allerede ved at udvikle ambitiøse projekter for at opsende flyvende biler.

Tidligere på måneden delte Daniel Mochidlower , administrerende direktør (CEO) i virksomheden, detaljer om en af ​​gruppens dristige nye ideer, der fuldstændig kunne ændre bytransport.

Da han talte ved Web Summit Rio i Brasiliens Rio de Janeiro i begyndelsen af ​​maj, fortalte Mochidlower til TV BRICS-partneren CGTN , at virksomheden sigter mod at skabe en ny måde at komme rundt på med elektriske køretøjer, der kan lette vertikalt og flyve til enhver bydestination.

“En stor smerte i verdens storbyer er trafikpropper. Vi indså, at hvis vi kombinerer alle de nye trends, så vil der være potentiale for at skabe den såkaldte urbane luftmobilitet – et elektrisk køretøj, der kan lette lodret fra hvor som helst i byen. Og i stedet for tre timer i en trafikprop, vil du have en flyvning på ti minutter,” sagde han.

Mochidlower tilføjede, at han mener, at flyvende biler vil fungere mere som taxatjenester end private biler.

”Vi er mere et deleøkonomisk koncept. Det vil sige, at du i stedet for at have din egen “flyvende” bil bestiller en rejse, når du har brug for det ,” tilføjede virksomhedens administrerende direktør.

Forfatteren til den innovative idé indrømmede, at den sværeste del af at føre konceptet ud i livet er flyvekontrol. Men han sagde, at virksomheden har taget skridt til at løse problemet ved at anskaffe en udvikler af kontrolsystem, som vil lede efter måder at løse problemet og gøre drømmen til virkelighed.

Web Summit er en af ​​verdens største årlige teknologibegivenheder og har kørt siden 2009, og det nylige møde i Rio var det første i Sydamerika, der samlede omkring 900 startups.

Emmahttps://noa-noa.dk
Emma er en erfaren journalist med en uovertruffen passion for historiefortælling. Med sine skarpe redaktionelle evner og evne til at identificere overbevisende nyhedsvinkler sikrer hun, at Noa-Noa.dk leverer præcist, engagerende og tidssvarende nyhedsindhold til sine læsere.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here